Contact

Referenties

Klanten aan het woord

Familie Vangrieken

"Ik was het moe om plastic flessen te sorteren. Nu heb ik geen afval meer en het is ook veel gemakkelijker!" - Vader Vangrieken
"Ik drink nu minder frisdrank en neem regelmatig een glas water." - Zoon Yannick Vangrieken

Wij zijn al 11 jaar tevreden klanten.

Mevrouw Van Wemmel

"We drinken nu veel meer water en minder koffie. Door 1 apparaat heb ik nu alles: ik heb geen waterkoker meer nodig voor thee of soep, ik heb de zekerheid van goed water en hij vervangt de flessenverwarmer voor het maken van de babyvoeding (is oma van een kindje van 4 maanden) Het is het toch gemakkelijk, wij moeten geen water meer kopen en niet meer sleuren met de flessen. Als we het drinkwatersysteem kunnen kopen zoals de waterontharder (op 36 maanden) zou dat toch interessant zijn. Een klein maandbedrag met een jaarlijks onderhoud en volledige garantie op stukken. De techniekers zijn trouwens heel stipt en vriendelijk."

Ik ben al 10 jaar tevreden klant.

Margot De Beukelaar

"Ik ben zeer tevreden over Kinetico Aquacare. Zacht water is zo plezant, zelfs om te koken. Ik zal jullie zeker aan iedereen aanraden. En als er sprake komt van een waterverzachter in de appartementsblok waar we gaan wonen zal ik u zeker contacteren".

Ik ben al 13 jaar tevreden klant.

Mijnheer Dehaen

"Ik heb de technieker niet gezien, maar mijn vrouw zei dat alles in orde was. Ik ben wel zeer tevreden want die man heeft zelfs meer gedaan dan ik verwacht had nl. 2 zakken zout gratis gegeven. Bedankt nogmaals".

Ik ben al 13 jaar tevreden klant. 

Familie Paulissen

"Vlak voor de zomer in 2009 heeft mijn zoon Andrie via de volleybalwedstrijd van Kinetico Aquacare een Twinsoft waterverzachter gewonnen. Onze oude was aan vervanging toe, dus dit was een geschenk uit de hemel": zegt vader Paul Paulissen. "Wij kunnen niet meer zonder zacht water. De voordelen zijn dan ook niet de minste." Moeder Marleen vult aan: "Geen kalkaanslag meer en dus minder poetswerk. Zacht water is ook beter voor de huid en haren en dat merk je. Bovendien brengt zacht water een besparing op waspoeder en zeepproducten met zich mee. Je hebt veel minder nodig en het resultaat is witter en zachter dan vroeger."Kalk was ook een bedreiging voor al onze elektronische toestellen", vervolledigt Paul. "Deze gaan dus met zacht water ook veel langer mee. Het verschil met onze oude waterverzachter is dan ook nog eens het verbruik. De Twinsoft verbruikt geen elektriciteit en ook minder zout en spoelwater. Bedankt Aquacare voor dit prachtige geschenk. 

Ik ben al 7 jaar tevreden klant.

Restaurants

Casa Ciolina: “Wij zijn heel tevreden van Aquacare. Het water smaakt lekker, het toestel werkt uitstekend en de service is ook goed.”

Lees meer

Bedrijven

Carglass: Frank Roosen, projectmanager: “De zuiverheid van het water de gebruiksvriendelijkheid en de vereenvoudigde administratie gaven de doorslag.”

Lees meer

Contact

Stel vrijblijvend vragen over onze producten en diensten.

Neem contact op 

Gratis nummer (24u/24):

0800 22 002

Bel mij terug

Online shop

U bestelt gemakkelijk onze producten in onze online shop.

Bekijk